Online administratie

De helpdesk van online administratie Offective staat dagelijks klaar om haar gebruikers te helpen bij eventuele vragen of opmerkingen. Offective hecht veel waarde aan de opvolging van de input van gebruikers. Elke vraag, opmerking of probleem wordt opgeslagen in een ticketsysteem. Dit systeem wordt wekelijks op basis van zoekcriteria gecontroleerd en besproken met het ontwikkelteam en de helpdesk medewerkers. De ontwikkelagenda van de online administratie applicatie wordt periodiek besproken en afgestemd op de behoefte van de gebruikers. De online administratie applicatie van Offective wordt hierdoor steeds gebruiksvriendelijker met veel tevreden gebruikers als resultaat.

Offective online administratie stelt gebruiker centraal

Offective is een relatief klein bedrijf, daardoor zijn wij in staat om snel te schakelen over korte lijnen. Wij hebben er bewust voor gekozen om af te wijken van de traditionele werkwijze. De prijzen voor de boekhoudsoftware van Offective zijn laag, de overhead is laag, en de ontwikkelcapaciteit is constant maar ook flexibel en eenvoudig op te schalen als dat nodig is.

 online administratie

 

Wie zijn wij

Het gedreven team van Offective luistert naar de -zo belangrijke- input van gebruikers. Zo kunnen wij uw online administratie nog beter afstemmen op de behoefte van de Offective gebruikers. Niet alle gebruikers input kunnen wij implementeren, wensen van gebruikers worden gewikt en gewogen. Het belang van andere gebruikers speelt hierbij een grote rol. Wij zullen altijd zoeken naar multi-functionele oplossingen, waar alle gebruiker voordeel van ondervinden. Maatwerk oplossingen voor individuele gebruikers heeft niet onze voorkeur, dit zullen we proberen te vermijden. De meeste gebruikers verzoeken kunnen worden opgelost door gebruik te maken van de API mogelijkheden.

Tot slot uw online administratie

Bent u nog aan het oriënteren en heeft u nog geen keuze kunnen maken? Wij willen u overtuigen! Graag verzorgen wij een demo op afstand via teamviewer, of wij maken met u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden van Offective voor uw bedrijf te bespreken. Op onze website bieden wij hulpvideo’s welke u verder wegwijs kunnen maken bij het gebruik van de online administratie applicatie, ook onze helpdesk medewerkers zijn u graag van dienst. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden