Bedrijfssoftware

De online bedrijfssoftware van Offective met de 10 te koppelen modules vormen dé online bedrijfssoftware! Het gebruik is eenvoudig, maar kan ook gecompliceerde administraties verwerken. De online bedrijfssoftware is compleet, betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Van deze online bedrijfssoftware kunt u vanaf enkele euro’s per maand gebruik maken. De bedrijfssoftware van Offective is uitermate geschikt voor alle soorten van bedrijven.

De module boekhouding

De module boekhouding is één van de paradepaarden van Offective en tevens de meest gebruikte module! Met de mogelijkheden van Offective heeft u een boekhouding in de cloud. U beschikt over de nieuwste technieken en u bent volledig up-to-date met uw bedrijfssoftware. Ook voor een eenvoudige boekhouding is Offective uitermate geschikt. De onderdelen welke voor u niet van toepassing zijn kunt u eenvoudig uitschakelen. Zelfs als u niets met boekhouden heeft, zult u met Offective plezier gaan beleven! Zo eenvoudig is boekhouden nog nooit geweest! De mobiele app maakt het gebruik van de bedrijfssoftware nog gemakkelijker.

Volledige integratie bedrijfssoftware

Van de bedrijfssoftware mag verwacht worden dat alle financiële zaken die spelen binnen uw onderneming, overzichtelijk verwerkt kunnen worden. Binnen de module boekhouding zijn alle dagboeken aanwezig: verkoopboek, inkoopboek, kasboek, bankboek en memoriaal dagboek. Verder zijn de volgende onderdelen beschikbaar: automatische incasso, automatisch betalen, geavanceerde rapportages, inplannen van afschrijvingen, BTW en ICP verwerking en kan een koppeling met een webwinkel tot stand worden gebracht.

Bedrijfssoftware De Offective modules zijn volledig geïntegreerd. Dit betekend bijvoorbeeld dat u de module boekhouding kunt gebruiken in combinatie met facturatie. In het boekhoud dashboard ziet u meerdere snel-buttons. Deze buttons kunt u gebruiken om overzichten, ouderdomsanalyses of een audit file te genereren. Real-time komt het bedrag van de BTW-aangifte in beeld, ziet u het resultaat van een ingenieuze controle en ziet u de top 3 van omzet- en kostenrekeningen. Met behulp van de zoekfunctie kunt u snel zoeken in de applicatie.

Probeer het zelf!

U heeft vast genoeg gelezen. Maak een gratis proefaccount aan en probeer Offective nu zelf met een 30 dagen gratis proefaccount. Bent u net gestart met uw bedrijf dan kunt u zelfs tot 1 jaar gratis gebruik maken van de bedrijfssoftware.

Reageren niet mogelijk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden