Online boekhoudsoftware

Al vanaf €7,60 per maand kunt u zonder limieten gebruik maken van de boekhoudsoftware van Offective. De online boekhoudsoftware waarmee u uw volledige boekhouding (in de cloud) kunt verzorgen, staat garant voor een optimale bereikbaarheid. Vanaf elke locatie ter wereld waar u beschikking heeft over een internetverbinding, kunt u uw boekhouding regelen. De boekhoudsoftware staat bekend vanwege de eenvoud, de frisse uitstraling. U kunt gebruik maken van alle mogelijkheden en koppelingen met de overige modules.

Boekhoudsoftware een moeilijk keuze!

Bent u op zoek naar betrouwbare, gebruiksvriendelijke boekhoudsoftware? En wilt u dit voor een vast bedrag per maand? Zonder bijkomende kosten als u meer dan een aantal boekingen heeft? Probeer dan de online boekhoud software Offective. U kunt zonder beperking 30 dagen gratis proberen. Startende ondernemers mogen zelfs een jaar lang gratis gebruik maken van de applicatie!

Met de boekhoudsoftware van Offective regelt u uw boekhouding online. Met geavanceerde mogelijkheden voor diverse rapportages. U hebt een persoonlijk financieel dashboard. Met een bankenkoppeling en de overige modules is uw bedrijf en administratie op de toekomst voorbereid. De allernieuwste ontwikkel methodiek wordt gebruikt voor de Offective applicatie.

boekhoudsoftware dashboard

Laat u overtuigen! Neem een proefaccount en maak gebruik van de online boekhoudsoftware. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact opnemen. Wij zijn bereikbaar mail, telefoon of via de contactpagina en zijn u graag van dienst.

Hoe veilig zijn mijn gegevens?

Uw gegevens zijn onze zorg en verantwoordelijkheid. Uw data wordt versleuteld opgeslagen. Alleen u, met een eigen unieke inlog en wachtwoord kan uw bedrijfsinformatie inzien. De beheerder binnen de applicatie van de bedrijfssoftware kan andere gebruikers autoriseren voor het gebruik van modules. De veiligheid van uw bedrijfsgegevens heeft onze hoogste prioriteit. De totale zorg hiervoor hebben wij uitbesteed aan onze partner Mendix. Met de veiligheid van uw online boekhoudsoftware valt of staat de Offective organisatie. Wilt u meer weten? Neem contact op met onze helpdesk.

 
X

Eenvoudig en snel proberen

Ervaar Offective voorraadbeheer zelf met een proefaccount van 30 dagen. Na registratie ontvangt u direct een e-mail met de logingegevens. Dit is geheel vrijblijvend en uw account wordt niet automatisch verlengt.

Koppel bestaande administratie
Aanmelden